Vlki tud segíteni?.
Ha megvan az aláírás egy tárgyból de nem sikerült a vizsga,akkor újra fel kell vennem következő félévben, de muszáj be is járni?
Azt tudom hogy elég vizsgakurzusként felvenni és csak elmenni belőle vizsgázni.De amin én csúsztam el az a labor gyakorlat beugrók nem lett meg az 50%.A nagyzárthelyi dolgozat sikerült 85% de akkor is megbuktam.A kérdésem az lenne,hogy labor gyakorlatra ugyanúgy be kellesz járnom a következő félévben is? 5 óra egy laborgyakorlat.Kérdeztem másokat is ők nem tudják, a tanárral még nem tudtam beszélni.(Debreceni Egyetem).Normális válaszokat szeretnék nem azt,hogy milyen hülye vagyok.
Ezt nem értem, a laborgyakorlatra gyakorlati jegyet kapsz, nem? Milyen vizsgáról van akkor szó?
Ha vizsgakurzusként van meghirdetve valami, akkor csak vizsga lesz, nem tudsz mire bejárni.
Így van, újra fel kell venni a gyakorlatot. Meg meg kell nézni épül e rá más tárgy, amit emiatt nem vehetsz fel.
Bár nem tudom hogy sikerült gyakorlatból megbukni, főleg szerves kémiából (a preparátumokból gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!