A gyereked mit tanult erkölcstan órán általános iskolában?
Figyelt kérdés
jún. 6. 20:35
1/6 anonim válasza:
Semmi értelmeset. Felelni meg dolgozatot írni a semmiből kb. De persze lehetne értelmesen is csinálni...
2/6 anonim válasza:
Én megnéztem az általános iskolai tananyagot és tankönyveket. Nagyon érdekes és értelmes témák vannak benne. Lehet ezekről beszélgetni, vitatkozni, de én nem osztályoznám ezt a tárgyat. Kell ez a tárgy, mert sok gyerek otthonról semmit sem hoz,ami fontos az emberi kapcsolatok terén.
4/6 anonim válasza:
Semmit. Általában beraknak nekik egy filmet és közben mindenki telefonozik. Így nem sok értelme van.
5/6 anonim válasza:
Nálunk minimális szó esett az illemről, egyébként ugyanaz mint amit a négyes mondott, vagy beraktak valami "tanulságos" filmet, vagy amihez éppen kedv volt. Illetve rátértek a vallásra is, ami már csak azért is furcsa, mert volt lehetőség hittan és erkölcstan között választani. Ennek ellenére mégis megnézték a passiót
6/6 anonim válasza:
Franc tudja, mivel őket sem érdekli, nem nagyon meséltek róla. Általában beszélgettek erről-arról, vagy filmet néztek.
Most a fiam négyesre áll belőle, mert nulla a rajzkészsége, és a hülye tanítónő hármast adott a családfarajzára. A saját családjára... -_- Na mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!