Emelt töri szóbeli tapasztalatok? Átmegyek szerintetek?
Sziasztok!
Emelt töri szóbelim lesz holnap és habár készültem rá több mint egy hetet folyamatosan, teljesen úgy érzem, hogy nem tudok semmit. 71%-os írásbelit írtam, de az 1 hónapja volt és azóta sokat felejtettem. Őszintén attól félek, hogy megbukok, ha valami olyan témát húzok, ami nagyon nem fekszik(pl Eu, de több is van:/) Leginkább most megnyugtató szavakra lenne szükségem, elsősorban azoktól akiknek van tapasztalatuk ilyen téren, mert enyhén szólva pánikolok. Még átnézem alaposan az anyagot, de annyira kétségbe vagyok esve, hogy nagyon nehezemre esik. Köszönöm előre is mindenkinek és aki hasonló helyzetben van kitartást nektek!!
Szia!
Én is holnap megyek. A 71% nagyon jó és gratulálok érte.
Azzal tudlak nyugtatni talán, hogy rengeteg ember érez ugyanígy. 5 évig teljesen 5-ös voltam töriből, mindig jól ment és 75%-ot írtam. Senki sem tudja megtanulni az egészet, amit elvárnak és ez teljesen okés.
Szurkolok, hogy jól sikerüljön, de szerintem elsősorban pihenj ma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!