Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt töri szóbeli tapasztalat...

Emelt töri szóbeli tapasztalatok? Átmegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Emelt töri szóbelim lesz holnap és habár készültem rá több mint egy hetet folyamatosan, teljesen úgy érzem, hogy nem tudok semmit. 71%-os írásbelit írtam, de az 1 hónapja volt és azóta sokat felejtettem. Őszintén attól félek, hogy megbukok, ha valami olyan témát húzok, ami nagyon nem fekszik(pl Eu, de több is van:/) Leginkább most megnyugtató szavakra lenne szükségem, elsősorban azoktól akiknek van tapasztalatuk ilyen téren, mert enyhén szólva pánikolok. Még átnézem alaposan az anyagot, de annyira kétségbe vagyok esve, hogy nagyon nehezemre esik. Köszönöm előre is mindenkinek és aki hasonló helyzetben van kitartást nektek!!

#történelem #szóbeli #Emelt töri tapasztalatok
2024. jún. 4. 07:55
1 2
 1/20 MDaniel98 ***** válasza:
81%
Azt nézd át ami miatt pánikolsz, legalább megnyugtat. Ha 71%-os írásbelit írtál, akkor olyan nagy baj azért nem lehet a töritudásoddal. Az én tapasztalatom szerint ha nem vagy nagyon parázós típus egyébként akkor eszedbe fog jutni legalább annyi, ha nem is javítasz az írásbelin, de megbukni nem fogsz. Lehet, hogy megcsinálhatnál egy rövidebb meditációs gyakorlatot a vizsga elött, úgy hallottam, hogy az sokakat képes megnyugtatni.
2024. jún. 4. 08:46
 2/20 anonim válasza:
75%
Ne izgulj, nekem is hasonló volt az írásbelim, a szóbelin meg maxos eredményem lett, szerintem sokkal könnyebb mint az írásbeli.
2024. jún. 4. 10:39
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én is holnap megyek. A 71% nagyon jó és gratulálok érte.

Azzal tudlak nyugtatni talán, hogy rengeteg ember érez ugyanígy. 5 évig teljesen 5-ös voltam töriből, mindig jól ment és 75%-ot írtam. Senki sem tudja megtanulni az egészet, amit elvárnak és ez teljesen okés.

Szurkolok, hogy jól sikerüljön, de szerintem elsősorban pihenj ma!

2024. jún. 4. 10:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de a szerencsén és a vizsgáztatókon múlik a dolog.
2024. jún. 4. 11:48
 5/20 A kérdező kommentje:
Update kihúztam az Aranybullát, ennél nagyobb mázlim nem lehetett volna🤗🤗 Szerintem kb 35-40 pont meglesz🤞
2024. jún. 5. 12:17
 6/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!:)
2024. jún. 5. 12:40
 7/20 anonim ***** válasza:
#5 és az hányas tetel volt? Elölről hàtulrol vagy közèpről húztad?
2024. jún. 5. 17:41
 8/20 A kérdező kommentje:
#7 9-es, kb. középről, de mindenhol más, mert össze vannak keverve, meg az összes tételt egyszerre nem szokták kitenni
2024. jún. 7. 05:37
 9/20 A kérdező kommentje:
#1 #2 #3 Köszi szépen nektek!!!<3
2024. jún. 7. 05:39
 10/20 anonim ***** válasza:
Én is túl vagyok rajta, hát nem tudom milyen lesz. Sokat kérdeztek tőlem a végén, nem tudom azokat beleszámolják-e a pontokba.
2024. jún. 7. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!