Ha 10-re hívtak be érettségizni akkor 1-re végzek?
Figyelt kérdés
Eléggé fontos lenne, mivel aznap fogászatra van időpontom, ami már fontos nekem a fájó fogam miatt. 10-re hívtak, szerintetek 1-re kiengednek? Kb. 10 perc alatt ott vagyok a fogászaton, szóval 12:45-kor azért végeznem kellene. Egyébként emelt földrajz szóbeli lesz.2024. jún. 1. 20:09
1/10 anonim válasza:
Simán. 5-en szoktak bemenni, úgy 10 perc mire felelnek, azaz a 4 előtted lévő 40 perc alatt lefelel (de ezt ne vedd készpénznek, ha tétel visszaadás van borulhat), aztán te jössz. Ha ez az egy tárgyad van ezután már mehetsz is.
2/10 anonim válasza:
Én annak idején úgy jártam matek emelt szóbelin, hogy az utolsó voltam, akit behívtak, és 2-kor végeztem. Szóval az a "simán" annyira nem simán.
Ha megkéred a vizsgáztatókat, esetleg be tudnak előbb hívni.
3/10 A kérdező kommentje:
2-es téged hányra hívtak eredetileg?
2024. jún. 1. 20:35
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz végezni!
Hány tárgyad van?
Logikusan:
beérsz, nyilván ráhagyás, fél 11, bemész, tétel húz, kidolgoz, felmond, 11, 1 tárgy lement. Nyilván fellenek a többiek is, akik összben, ha csak 5-en is vagytok, min 1 óra.
Ahány óra, annyiszor min 1 óra...
5/10 anonim válasza:
#3, arra már nem emlékszem. Vagy 10, vagy 11, de az biztos, hogy ebből a kettőből valamelyik.
6/10 anonim válasza:
Nekem meg szívműtétem lesz holnap délben de este buliba kellene mennem. Végzek akkorra?
7/10 A kérdező kommentje:
1 tárgy lesz csak. A közepek 3 hét múlva leaznek.
2024. jún. 1. 21:23
8/10 anonim válasza:
"A közepek 3 hét múlva leaznek." ???? Ehhez azért nem kell érettségi.
9/10 A kérdező kommentje:
Jaj istenem elírtam egy betűt. Most mi lesz?
2024. jún. 1. 21:35
10/10 anonim válasza:
Amúgy fogfájósan nehezebb koncentrálni. Szóval kitartást, de hogy ezen kattogj a tantárgy helyett, hát igen. Nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!