Ennyi idősen orvosi diploma?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok diplomázni, és júniusban kapom meg a diplomámat, januárban töltöm a 30. életévemet. Cum laude minősítésem várható, ez fog hátrányt jelenteni a munakerőpiacon? Illetve nagyjából hány év munka után érdemes családalapításba kezdeni, ha a vőlegényem már 5 éve dolgozik?2024. máj. 24. 17:11
11/13 anonim válasza:
28 évesen kezdtem a fogorvosi egyetemet, és azt is bevallom, hogy egy félévet csúsztam is.
De sikerült végül elvégeznem, semmi hátrányom nem származott illetve származik az életkoromból.
Illetve én nő vagyok, de még nincs a terveim között a gyerekvállalás a következő években sem.
12/13 anonim válasza:
Orvoshiàny van. Orvosi képzés nem 2 év, 30 év teljesen jó. Cum laude az a 4-es, nem a 2-es szint.
Jó az. Dicsekedni jöttél ide.
13/13 anonim válasza:
Én 28 évesen kaptam diplomát, 2 évet dolgoztam, most 10 hós a kislányom. Magadnak találd ki, hogy legyen, senkit nem érdekel, csak téged és a férjedet, a munkáltatód csak azzal foglalkozik, hogy legyen egy név az ügyeleti sorban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!