Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy börtönben milyen felsőokta...

Egy börtönben milyen felsőoktatási képzéseken vehet részt egy rab? Azonos feltételek vonatkoznak rá a jelentkezésnél, mint egy átlagos embernek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 19:42

Az 50'-es években meg B-listázás volt.

2010. okt. 29. 19:52
 12/14 anonim válasza:
A főiskolák a mai napig autonóm területek, tehát a dékán engedélye nélkül még rendőrök se mehetnek be. Ez nem vicc, épp ma volt erről szó! És igen, ha nem abban az érettségi évében kell felvételizel, akkor kell erkölcsi bizonyítvány. www.felvi.hu - a barátod
2010. okt. 29. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ezt most nem igazán értem. Ha nem abban az évben érettségiztem, amikor felvételizek, akkor kell erkölcsi? Mert én így értelmeztem, amit írtál, de nem így tapasztaltam. 2009-ben érettségiztem, és 2010-ben felvételiztem, senki nem kért erkölcsit.

Ja, az meg egy másik válaszoló részéről elég súlyos általánosítás, hogy a rabok többségének az írás-olvasás tanításával kell kezdeni a képzését. Természetesen vannak ilyenek, de ne mondja már senki, hogy érettségizett, vagy akár diplomás emberek nem követnek el bűncselekményeket.

2010. okt. 29. 20:21
 14/14 A kérdező kommentje:

Azért gyakran akad rá példa:

[link]

2010. okt. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!