Melyik egyetemet válasszam, ha a biotechnológia, molekuláris biológia, mikrobiológia érdekel?
A PTK-n már nincs képzés?
Egyébként az ELTE TTK biológus szakról lehet továbbképződni(sic!) ilyen vonalon. Nem kevés év, és pénz. Nekem nem volt rá sem időm, sem pénzem sajnos, ezért mentem inkább a TFK-ra tanárnak :-(
(Aztán 23 évig dolgoztam informatikusként XD )
Sok sikert, kitartást neked, a biotechnológia nagyon érdekes, izgalmas irány, és a jövőben meghatározó lesz!
#2,3 Igen, szerintem is jobb választás lenne a pécsi, vagy debreceni képzés, és nem értem, legalább egyetemen miért nincs online képzés minimum az elméleti órák esetében. Akkor nem kellene leköltözni több száz km-re a családtól, max havonta pár alkalommal leutazni gyakorlatra.
A digitális oktatásban irdatlan lehetőségek lennének, de nem használják ki, visszatérünk a régi, jelenléti oktatáshoz :-(
Pécsen is van biotechnológia szak (igaz, angol nyelven): [link]
Azért egy biotechnológia mesterdiploma nagyobb előny egy biológusinál, ha kifejezetten a biotechnika érdekel.
Viszont ha a molekuláris biológia, mikrobiológia vonzóbb számodra, akkor ELTE biológa szak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!