Osztályozóvizsgára kinek kell felkészíteni?
10. évfolyamos tanuló résztvehet OKTV-n?
Tudtommal igen, viszont osztályózóvizsga szükséges hozzá a 10.-es tananyagból, a 10.-es tanév szeptemberéig (ezt én most augusztusban tenném le).
Az osztályozóvizsgára kinek kell fekészíteni?
A szaktanár hivatalosan nem tudom, hogy készíthet-e mivel szerintem ő állítja össze a feladatsort (??). OKTV-re viszont ő készítene ezért a magántanárt kicsit hátbaszúrásnak érzem. Teljesen egyedül pedig nem tudom menni fog-e a tananyag elsajátítása.
OKTV-re a szaktanárod felkészíthet, már ha vállalja ezt a plusz munkát ingyen. Gyengébb gimikben nem törődnek ezzel.
Más kérdés, hogy az iskolád hajéandó e neked osztályozó vizsgát szervezni az OKTV terveid miatt.
Beszéltem erről az igazgatóval és megszervezik a kedvemért a vizsgát, ezzel nincs probléma.
A szaktanár pedig nagyon szívesen készít az OKTV-re, idén is rengeteg szabadidejét áldozta versenyekre, konkrétan az egész tavasziszünetét ránk fordította.
Viszont az osztályozóvizsgára nem tudom hogy szabad-e neki készíteni, ez a kérdéses.
#4 Pl sokszor beleszámít egy OKTV eredmény a későbbi felvételibe. Én úgy gondolom az eddig leírtakból, hogy a Kérdező kiemelkedő képességekkel rendelkezhet, és "haladósabb" az átlagnál. Miért kellene visszafogni?
Kérdező: nem vagyok tisztában a dolgokkal, ezért kérdezem: osztályozóvizsgát a 11-es tananyagból kell tenned, vagy a 10-ből? Ha a 10-ből, akkor nem értem, miért probléma, hiszen mindjárt végzel ezzel az osztállyal, nem kell konkrétan felkészülnöd külön.
Ha a 11-ből, akkor az kb osztályugrásnak felel meg (?). Én megkérdezném a tanárod, hogy valamennyi pénzért hajlandó-e magánban felkészíteni? Valószínűleg értékes diák vagy a számára is, így baráti árat fog megszabni, de talán Milkacsokiért is megteszi, mert ez neki is fontos, de akkor kösd fel a gatyád, mert egy évi anyagot kell benyomnod néhány hónap alatt! (nem lehetetlen, de elég kemény)
Sok sikert, és további hasonló lendületet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!