BME matek vagy ELTE matek?
Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok és nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között vagy melyik a jobb. Inkább a matek pénzügyi része érdekel (Morgan Stanley, és hasonló cégek). Szerintetek melyiket válasszam?ápr. 30. 20:09
1/4 anonim válasza:
Mindkettő színvonalas, jó hírű egyetem, így bátran válaszd bármelyiket, nem fogsz csalódni.
2/4 anonim válasza:
Ahogyan az első írja, teljesen mindegy. Nézd meg viszont a Corvinus GPME szakát is, lehet, hogy az is érdekelne! (Gazdaság- és Pénzügymatematikai Elemzés)
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen.
Sajnos a GPME nekem nem jöhet szóba, mert matekból és fizikából emeltezek.
Esetleg a két matematikus képzés közötti különbségekről tudtok valamit?
máj. 2. 18:37
4/4 anonim válasza:
Én az eltét végeztem, és pénzügyekben dolgozok. Az alapképzést szerintem teljesen mindegy, hogy hol csinálod, úgyis csak alapozás, azaz egy kicsit tanulsz mindenről IS. A képzés végére rajzolódik ki, mi az, ami tetszik, és jól is megy. Ami szempontokat én figyelembe vennék, az inkább a közösség, illetve a programok az adott egyetemen. Ez teszi emlékezetessé ezeket az éveket, illetve egy jó kapcsolati háló a tanulásban és a házikban is sokat jelent. Próbálj meg privátban találni embereket, akik most járnak ezekbe az intézményekbe, és tőlük kérdezz - a nyílt napok annyira nem hasznosak, mert csak túlfényezik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!