A szíház-és filmművészetihez milyen faktot kell felvennem, tehát mibõl kell emelt érettségiznem?
Figyelt kérdés
A mozgóképes részleg, rendezés, gyártásszervezés, vágás, pontosan még nem tudomápr. 16. 19:52
1/5 anonim válasza:
Írj ezügyben emailt az SZFE-nek vagy hívd őket, ők fogják tudni legbiztosabban megmondani.
Szerintem még az is megeshet, hogy hozzájuk nem is lehet semmilyen tárgyból, de majd kiderül...
2/5 anonim válasza:
Semmiből nem kell. Az SZFE minden képzésére gyakorlati vizsgát hirdetnek, senkit nem érdekelnek a középiskolai eredmények.
3/5 anonim válasza:
Legfeljebb belenéznek hogy megvan-e az érettségi.
Én járok SZFE felvételi előkészítőre azt mondták az csak a gáz ha valaki megbukott az érettségin.
Teljesen mindegy miből érettségizel és nem várják el az emelt szintet.
Teljesen külön felvételi rendszerük van.
Kérlek mesélj, bejutottál végül?
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3, most megyek csak tizedikbe. De amúgyis letettem a dologról. Azért köszi :D
aug. 11. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!