Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt földrajz érettségire...

Emelt földrajz érettségire kidolgozzam a tételeket?

Figyelt kérdés

Az irodalom és a töri készen van, mivel ott pontosan megvan, hogy mi kell, viszont a föciben nem vagyok biztos, mivel itt nincsenek tételcímek, hanem témakörök és nem látom értelmét, mert akkor kb. az egész könyvet ki kellene írnom.

Ti hogy készültök fel?

2024. ápr. 15. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Először úgyis az írásbeli lesz, ahol lényegében kell az egész könyv😂A föci érettségi alapvetően szerintem nem olyan vészes, nekem pont azért lett csak négyes mert elbagatelizáltam picit, nem készültem eleget rá. A szóbelire mindenképpen minimum egy vázlatot írnék és a témaköröket olvasgatnám éjjel nappal.
2024. ápr. 15. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:
varazslatosbolygo.blogspot.com
2024. ápr. 16. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!