Mennyire ellenőrzik a Bursa Hungarica ösztöndíjat?
Megnyertem 10 hónapra
márciustól-júniusig
szeptembertől-januárig
Ha minden jól megy júniusban lesz a záróvizsga, ti jeleznétek a hivatalnak sikerem záróvizsgát követően, vagy a +5 hónapra (szeptembertől-januárig) megtartanátok a pénzt?
Nem nagy összegről van szó 5x 10e Ft, csak olyan rossz, hogy még ezt a kis pénzt is vissza veszik miközben megnyertem, de az már nem járna...
Én le leszek pontozva.
De szerintem ami nem jár(már), az nem jár(már).
Amúgy is egy diploma igazán szép "ajándék", az a potom 50k később elenyésző "lopott" összeg lesz.
1: AJANDÉK? :|
Annak semmiképp nem mondanám, nem keveset szenvedtem.
Sajnos csak az utolsó évben tudtam meg, hogy van ilyen ösztöndíj így csak 1 félévre tudom kihasználni (jelen félév), de tudom, hogy az senkit nem érdekel, én problémám.
2:
Erre lennék kíváncsi, hogy ellenőrzik-e .
Mert pl, hogy valaki bejelentkezik mamához, közben nem ott lakik stb. ilyeneket nem ellenőriznek.
"1: AJANDÉK? :|
Annak semmiképp nem mondanám, nem keveset szenvedtem."
1-es vagyok.
A magyar nyelvtan szabályai szerint én idézőjelbe tettem az ajándék szót.
Ez pedig természetesen azt jelenti, hogy sokat küzdöttél érte ésatöbbi, én inkább arra világítanék rá, hogy nagyobb öröm az a dokumentum, mint "potom" 50 ezer ft.
Láttam, az idézőjeleket, de semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Pont azért, mivel rengeteget kellett tanulni, az órarend mellett diákmunkát sem tudtam vállalni... az 50e Ft is pénz.
A diplomával nem lesz másnap munkája az embernek, a pénz pedig mindig jól jön, még ez a kevés is. Nem véletlen igényi meg az ember, nyilván nem azok kapják ezt meg akik nem is szorulnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!