Tényleg nem lehet középiskolában többnapos kirándulásra menni?
Az osztályfőnököm mondta hogy valamelyik suliban Pesten, tanárok beperelték a tankert hogy kapjanak túlórapénzt a kirándulásokért, a bíróság megítélte nekik a pénzt de a tanker nem akart fizetni, ezért megtiltották a többnapos kirándulásokat. Már lemondta az osztályfőnök a mi foglalásunkat a szálláson és a suliban a többi osztálynál is ugyanez van.
Mindenhol ez van? Vagy csak itt? ( Nem vagyunk Pestiek, de még csak a közelében sincs a suli szóval emiatt nem lehet)
Egy újpesti gimnáziumban tanítok. Én leszek az egyik kísérő a háromnapos osztálykiránduláson.
Több osztály is megy kirándulni májusban.
A gyerekem megy határtalanul kirándulásra Erdélybe három tanárral . Fogalmam sincs hogy ezt a tankerület hogyan oldja meg.
1-es
Azt mondta az osztályfőnököm hogy a pályázati kirándulásokra ez nem vonatkozik.
Viszont azért írtam ki a kérdést mert pár barátom mondta, akik nem az én sulimba járnak, hogy ők ezt nem hallották és még mindig szervezésben van a kirándulásuk.
Szóval most nem tudom eldönteni hogy mi ez az egész. De lehet hogy még nem jutott el hozzájuk a hír, nem tudom...
XA több napos kiránduláson az osztályfőnök és kísérőtanár folyamatos szolgálatban van, napi 24 órán keresztül.
A napi 8 órán felül dupla bérezés járna.
Gondolom, a pályázati kirándulás költségvetésében ez benne van.
A tanár jófejségén múlik, elviszi-e az osztályt. Mi 3 napra megyünk (2 éjszaka). Az alapbéremet fogom kapni és a túlórapénzt is bukom, persze úgy, hogy kb. 60 órát leszek szolgálatban.
Így mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!