Van, hogy egyetemen napi 6 órát is kell tanulnom reggel 8 és este 6 között heti 3 napon. Ez nem durva kicsit?
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 22:56
11/16 anonim válasza:
Jelenleg a tanulás a munkád és normális esetben ezzel egy karriert alapozol meg magadnak amivel jól tudsz keresni és szereted is csinálni valamennyire.
Meg amúgy ha nem tanulnál, akkor heti 5x8 óra munka mivel lenne jobb?:D sőt, szakma nélkül több műszak, napi 10-12 óra munka meg egyéb finomságok lennének. Szerinted ez jobb?
12/16 anonim válasza:
Nekem hétfőtől péntekig vannak óráim, minden nap legalább kettő, és általában reggeltől. De ez az én hibám, mert elég sok kreditet felvettem idén, sajnos múlt félévben volt bukásom, azt is most pótolom... De nem baj, így sokkal motiváltabbnak érzem magam, bár néha az alvás rovására megy, és dolgozni nem tudok mellette. Neked legalább vannak szabad hétköznapjaid.
13/16 anonim válasza:
Hát nem tanulhatod szét magad ez alapján...
Irtó kevés
14/16 anonim válasza:
Ez olyan, mint középiskolában 36 óra, igaz, az nincs 3 napra bezsúfolva. Átlag kreditszámításssal ez 36 kreditnek felel meg, a mintatanterv 30 kreditjével szemben.
A számítógépes programot úgy írták, hogy ha lehet, akkor a nappalis egyetemistáknak lehetőleg legyen szabad a péntekük. Lehet, hogy az is szempont, hogy minél kevesebb napba zsúfolja össze az órarendet.
15/16 anonim válasza:
#14 de a szabad péntek is csak azért fontos, hogy aznap legyen hely a levelezősöknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!