Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Archívumban lévő cikk felhaszn...

Archívumban lévő cikk felhasználható szakdolgozatban?

Figyelt kérdés
Matarka, Statszemle...találtam egy cikket ami archívumban van, 2002-ben íródott. Fel lehet használni ?
márc. 4. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs, akkor lehet. De, ha azóta új kutatások vannak, akkor nem használhatod az ezer éve íródott forrást. Olvasd végig, amit írtam. Nálunk a tájékoztatóban is benne vsn.
márc. 13. 18:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Nálunk sehol nincs feltüntetve, soha nem is hallottam ilyet, hogy 15 évnél régebbit ne lehetne használni.

És ha valaki a régebbi régebbi forrást megtalálja és a újabbat nem?!

Szakirodalom, szakirodalom.

Én ezt találtam, ami jól le van írva, ha van is újabb nem találtam, máskülönben a történetét írtam le, ha lenne is újabb forrás a története, mint olyan elviekben ugyanaz kellene legyen

Az új kutatások sem mai darabok, minimum 10 évesek

márc. 14. 01:31
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Neked kérdező tényleg nem megy az értő olvasás? Ha VAN ÚjABB, akkor azt kell, HA NINCS, akkor lehet az 1000 évest is.
márc. 14. 11:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Veled van valami probléma.

Mit nem értesz azon,hogy én ezt találtam meg??? Ez volt az, ami normálisan le van írva.

Éppen lehet, hogy van újabb, honnan tudjam hogy van-e olyan amit én nem találtam meg?!

Te minden egyes könyvet elolvastál adott témában?! -.-"

Megkérdeztem a konzulens, semmi ilyesmiről szó nincs, hogy 15 évnél nem lehet régebbi.

Szakirodalomra bármikor lehet hivatkozni.Az alap története nem fog változni ha 1999-ben ha 2019-ben íródott sem.

márc. 14. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!