Most akkor kötvált, vagy szabvált vettem fel...? (DE-BTK)
Figyelt kérdés
Felvettem egy tárgyat. A Neptun szerint kötelezően választható a szakunkon. A mintatervben viszont nem szerepel a tárgy a kötelezően választható tárgyak között.
Ilyenkor mi van?
2024. febr. 23. 09:26
1/6 anonim válasza:
Nem írod, milyen szakról van szó, nem írod, melyik ez a tárgy, de azt gondolod, a gyakoris emberek így is megmondják majd a tutit. Nos, tessék!
Minden egyetemnek van tanulmányi osztálya, ahol készséggel állnak rendelkezésedre az ilyen, és ehhez hasonló ügyekben.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 Osztatlan tanári, magyar szak, "A helynévgyűjtés elmélete és módszerei", ha ez segít. (Egyébként a tanulmányi osztálynak már írtam emailt, és várom a választ)
2024. febr. 23. 09:41
4/6 anonim válasza:
Ha nincs a mintatantervben, akkor nem kell.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 ??? Mármint?
10 kreditnyi szabvál kötelező, és azzal még nem vagyok meg. Se a nyelvészeti tárgyak kötelezően választható 2 kreditje sincs meg.
2024. febr. 23. 13:51
6/6 anonim válasza:
Mármint nem kell köt.válként felvenni. Ha szab.válként vetted fel, akkor át kell kreditáltatni, mert a két kategória nem ugyanazt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!