Corvinus nappali mesterképzés mellett mennyire megvalósítható dolgozni?
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy fel lehet-e venni nagyobb szerencse nélkül például 1-2 napra az összes órát. Azon is agyaltam, hogy mivel itt kisebb a létszám mint BSC-n és gondolom kevesebb kurzus is indul a választási lehetőség is korlátozottabb. Én vezetés és szervezés MSC-re jelentkeztem, de más szakok is relevánsak lehetnek.
Aki jelenleg Corvinuson jár mesterre, mit gondol erről?
Előre is köszi a válaszokat!
Az én szakomon (Corvinus mester, de ennél tovább nem szeretném specifikálni) fixen heti 3 nap vagyunk, de egy másik szakról tudom, hogy ott teljesen random vannak szétszórva az órák, akár nap közepén is van 1x90 perc aztán egész nap semmi (ez a nemzetközi gazdálkodás angolul). Azt nem tudom, hogy a vezszerv konkrétan melyik kategóriába tartozik, de többször volt velük óránk, úgyhogy hajlok az első modell felé. Ilyenkor a heti 3 nap leginkább hétfőtől szerdáig van, és másodévre könnyebb, mert kevesebb az óra.
A választás sajnos nem "korlátozott" nekem a tárgyak kb 80%-ból egyetlen lehetőség volt meghirdetve, ráadásul katalógusos lehet az előadás is (mert azt mondják, annyira gyakorlatias, hogy muszáj személyesen ott lenni).
Ezen kívül egyébként terhelésben is simán belefér a munka, bár praktikusabb diák/gyakornoki állást vállalni, hogy ne kelljen számolgatni a szabadságnapokat.
"fel lehet-e venni nagyobb szerencse nélkül például 1-2 napra az összes órát"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!