Szakdolgozati forrásnál, ha nem minden van átírva, de hivatkozva van rá, megfelelő?
Megnéztem egy szakdolgozatot, ahol a szakirodalom részben hivatkozik a forrásra, amit szintén megnéztem és nem igazán van átírva a szakdolgozatban írt szövegrész a forráshoz képest.
Kb. olyan szinten, hogy az "és" helyet "valamint" van, illetve 9-14. oldalig hivatkozik rá, de van a 9. oldalból egy bekezdés (majdnem szó szerint 1-2-3 szó kicserélve) és van a 13-14. oldalról 1-1 bekezdés szintén majdnem szó szerint, kicsit a szavak sorrendje van felcserélve.
Nem oldalakon keresztül van kimásolva, csak bekezdéseket vett ki ebből a 6 oldalból, szinte majdnem szó szerint, de nincs "" között, mivel néhány szó fel van cserélve.
9:
Ez a dolgozat, amit én elolvastam pont az én konzulensemnek íródott.
Szándékosan olyan dolgozatot kértem ki, amit neki írtak.
És direkt rákerestem, hogy a hallható társam milyen szinten írta át, mert a tanár kiemelte nekem, hogy át kell írni, ahhoz hogy az ellenőrző nem találjon rá... ezért vagyok most dilemmában, hogy akkor hogy csináljam
10:
Én is hivatkozást írok, aztán majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!