Megéri a jövőben az egészségügyi szakma?
Elvileg úgy lett volna, hogy 2-3 éven belül megemelik nagyságrendekkel az egészségügyi béreket is, ez tavaly el is kezdődött. Igen tudom, ez hivatás, nem szakma. De valamiből fel kell nevelnem a gyerekeim.
Most viszont azt hallottam, hogy ezt mondjuk úgy "kivezetik" és a kórházak maguk dönthetnek majd arról, hogy egy fizetési sávon belül (pl. bruttó 500-1 millió között) mennyit adnak az ápolóiknak, szülésznőik, mentőseiknek.
Nekem valahogy ezzel visszás érzéseim vannak. A kórházak wc papírra és szappanra sem költenek. Van rá esély, hogy ezzel jobbak lesznek a fizetések? Kereshetek szülésznőként pl. nettó 5-600-at?
Mit gondoltok erről?
Nézz rá Európa és Magyarország demográfiájára.
Az Egészségügy konkrétan a legjobb terület, ami felé egy fiatal most orientálódhat.
5-ös!
Kezdő doki istenháta mögötti helyen minimum 1 milla nettóban,vagy több.
A dokik bérét baromira fel húzták,mivel már szinte csak az életképtelen fidenc nyaloncok maradtak itt,meg akik külföldre alkalmatlanok.
A jó dokik 3x ennyiért angliában vannak meg mindenfelé,magánkórházakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!