Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az lehetséges, hogy csak egy...

Az lehetséges, hogy csak egy lehetőségem lesz vizsgázni?

Figyelt kérdés
Alapból, a mi egyetemünkön legalábbis, egy tárgyból kétszer vizsgázhatunk egy vizsgaidőszak alatt. Most a tavaszi félévben diplomáznék, viszont még van két előadásom, amin át kéne mennem. Július elejéig ki van tolva a vizsgaidőszak, viszont ahogy az elmúlt éveket néztem, júniusban lezavarták a záróvizsgákat, emiatz elgondolkodtam azon, hogy lehetséges-e az, hogy a záróvizsga előbb van, mint a pótvizsga, azaz első alkalommal át kell mennem az adott tárgyon, különben csúszok. Hatalmas baromság lenne szerintem, bár ebből a helyből kinézem, szeretnek ott belénk rúgni, ahol tudnak.

febr. 1. 00:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt olyan, hogy egyből át kellett menni az első (májusi) vizsgán, ha időben akartál záróvizsgázni. Direkt jelezték a nem végzősöknek, hogy hagyjanak helyet a vizsgán annak, akinek csak ez az egy lehetősége lesz, így végül csak záróvizsgázók vették fel a vizsgát arra az időpontra.
febr. 1. 05:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges.
febr. 1. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk pl elő van írva hogy minimum 3 vizsgát meg kell hirdetni, annyiszor mész ahányszor akarsz, viszont van hogy 300 hallgatóra kiírnak 4db 120 fős vizsgát, de mivel max egyszerre 1 vizsgára tudsz jelentkezni nem fogsz tudni mindre menni mert betelnek a helyek
febr. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!