Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Két hatkredites tárgyam nem...

Két hatkredites tárgyam nem sikerült a félévben. Folytathatom a következő félévet?

Figyelt kérdés

Elsőéves vagyok gazdasági szakon, és két gyakorlati tárgyam nem sikerült, mert a szorgalmi időszak alatt sokáig kórházban voltam. 30 kreditet vettem fel, és ebből 18-at teljesítettem. A súlyozott átlag szerint 1.6 az átlagom, viszont így alakultak a jegyeim:

3 kredites: 3, 3, 2, 5

6 kredites: 2

Számtani átlag szerint 3 egész az átlagom a teljesített tárgyaknál, viszont nyilvánvaló, hogy nem ez alapján számítják, ennek ellenére bízom abban, hogy nem érnek véget az egyetemi tanulmányaim ezzel a baklövéssel.

Hétfőn megyek az ügyintézőhöz, addig is még jó volna tudni, mik a lehetőségeim.

2024. jan. 25. 21:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A Neptun mindenféle átlagot számol. Ha rákattintasz baloldalon a +ra, akkor láthatod a többit. Ösztöndíjnál kreditindex számít, átsorolásnál súlyozott tanulmányi átlag még mindig.
2024. febr. 4. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!