Milyen tárgyakat tudok elfogadtatni?
Figyelt kérdés
2017-be illetve 2022-be volt az egyetemen tananyagba váltás illetve tárgyakba is. 2017-ben diplomázta jàrmümérnök szakon idén újra felvételizni fogok gépészmérnökire. Viszont vannak olyan tárgyak ami mondjuk eddig műszaki fizika néven voltam mostmár mérnöki fizika a neve. Ezt ebben az esetben nem is tudom elfogadtatni?jan. 23. 12:16
1/12 anonim válasza:
A tematika x% egyezése esetén tudod elfogadtatni. Most nem tudom hogy ez 75% vagy 80% de valami ilyesmi.
2/12 anonim válasza:
A szaktársam anno ugyan ezen az egyetemen amin most van ugyan ezen a szakon volt kb 9 éve csak a neve változott a tárgynak, de újra kellett kezdenie…
3/12 A kérdező kommentje:
1/2 ezt hogy lehet megnézni?
2/2 SZE?
jan. 23. 13:06
4/12 anonim válasza:
ez pl SZTE Biológia alapszak volt, de bárhol megeshet…a tanárok döntik el, hogy elfogadják e neki azt a tárgyat vagy sem….
5/12 anonim válasza:
Hívd fel a tanulmányi osztályt, ők tudnak pontos információval szolgálni.
6/12 A kérdező kommentje:
Írtam emailt az egyetemi felvételi irodának hát lassan 1 hete válaszra se méltatnak sajnos🫠
jan. 23. 22:51
7/12 totolala válasza:
Mi az istenért mennél járműmérnök után még gépészre?
8/12 anonim válasza:
Vagy ha mész is miért bsc? Teljesen értelmetlen akkor inkább egy gépész vagy mechatronika msc.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
jan. 24. 21:46
10/12 anonim válasza:
Egyebkent jó döntés sztem amit hoztál, egy gépész sokkalta általánosabb tudást ami több helyre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!