Ha kezdetben be volt írva 3 igazolatlan óra (valójában 5 volt, de a másik kettőt még nem írták be) akkor hogy van az alábbi dolog?
Tehát 3 igazolatlan után megvonják az ösztöndíjat. Neked már 5 igazolatlanod van, és az a kérdés, hogy most csak intőt kapsz-e, de az ösztöndíjad megmarad?
Ha ez a kérdés, akkor ki kell ábrándítsalak, a nagyobb hiba (jelen esetben az 5 igazolatlan) következménye nem írja felül a kisebb hiba következményét. Intő lesz, ösztöndíj nem.
"és ha valamikor lenne még például 1 óra igazolatlanom akkor olyan következménye mint az 1 óra igazolatlannak vagy mintha 6 igazolatlanom lenne?"
. Erről a házi rendet kérdezd inkább. Azt írod, hogy 5.-re kaptál igazgatóit. Ha a házrend szerin 6 igazolatlanra már igazgatói rovó jár, akkor az jön. Ha nem, akkor nem. De én nem látom, hogy külön egy igazotalanért külön retorzió járna.
Viszont korábban azért is kérdeztem, hogy milyen iskola ez, mert nem tudtam, hogy 18 alatt vagy-e. Akkor ugyanis a szülőket is kiértesítik kötelezően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!