Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Levelezőn is lehet olyan...

Levelezőn is lehet olyan intenzíven tanulni mint nappalin?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pszichológia szakra szeretnék majd jelentkezni, viszont nem megoldható a nappali tagozat számomra sajnos. Szerintetek levelezőn is lehet olyan intenzíven tanulni, kevesebb személyes jelenléttel? Vagy csak hozzáállás kérdése?

jan. 18. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
jan. 18. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A levelezo oktatas feltetelezi, hogy kenyszer (napi jelenlet es szamonkeres) nelkul kepes vagy tanulni. Ez nagyon nehez, mert konnyu rahanyagolni. Nappalin be kell jarni, egymast motivaljatok, s ha nem sikerul egy ZH, azonnali visszajelzest kapsz. Levelezon lehet altatni magad, tolni a kotelezoket magad elott, s a vizsgan szembesulsz vele, hogy lemaradtal.
jan. 18. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én levelezőn vagyok...Nagyon sokat kell bejárni, főleg a vizsgaidőszak előtti napokban...van kötelezően választható tárgy, ami a nappalis órarendben kell teljesíteni...Vannak vizsgák, amelyeket nappalis vizsga időpontjára írnak ki...Levelezőn nem sok zh van így csak egy lövésed van sok esetben az csak a vizsga...Saját magadtól didakta módon kell tanulni és a statisztika nem túl kösszű...Melyik egyetem ?
jan. 18. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Eddigi oktatóktól mindig azt halljuk hogy sokkal elégedettebbek a levelezős hallgatók munkájával, mint a nappalisokéval.

Levelezőn minden rajtad múlik, nincs rádkényszerítve a tanulás. Zh-k, beadandók, kiselőadások ugyanúgy vannak, nyilván kevesebb alkalom van rá.

Nálunk tényleg csak aznap kell bejárni amikorra írva van az oktatás, annak is kicsit kevesebb mint fele online van (otthonról nézed zoomon az előadásokat.

Tanulni kell, sokat, de kb ugyanúgy mint máshol, viszont önállóbbnak kell lenni.

jan. 18. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem jó a kérdés, mert intenzíven bármikor tanulhatsz függetlenül a képzés munkarendjétől.

Tanítás már más tészta, mert levelezőn a "lényeget" kapod meg azt is lerövidítve, így a többi információt neked kell megtanulnod.

jan. 19. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy a válaszokból leszűrheted, levelezőn is LEHET olyan intenzíven tanulni mint nappalin, de jelentős részben hozzáállás kérdése és maga a képzés felépítése kevésbé támogatja, kényszeríti, hogy meg is tedd, több múlik rajtad.
jan. 22. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Nem
jan. 22. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
A nappalis eloadasokra amugy bemehetsz levelezoskent is, ha epp ugy van kedved... ezzel is segitve a felkeszulest.
jan. 22. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
8. Lehet elvileg be lehetne menni, viszont sok helyen tele van az egész terem…tapasztalat…amikor nappalis voltak totál pipa voltam, mikor egy levelezős idősebb csoport úgy döntött, hogy gyakran járnak be nappalira is…sokan nappalisok a lépcsőkön ültünk, mert fel órával előtte ott voltak már és tolakodtak be a terembe az első sorba…szerencsére ezt jeleztük a tanároknak így azóta csak azokra az órákra jönnek be ahol van is elég hely…egyszer megtettek azt, hogy a laborba is akartak csatlakozni…(biológia szakos vagyok) és a tanár közölte, hogy ez itt veszélyes és hogy nincs elég mikroszkóp….és a végén annyit nyavalyogtak, hogy ők sokat utaztak ezért, hogy be lettek engedve, de csak megfigyelőként…a végén azt lett, hogy túl kíváncsiak voltak és a fele kísérletet ők csinálták…..mondanom sem kell, hogy ki lettünk túrva és ez egy keddi napon volt….nekik szombaton pont ilyen órájuk lett volna…..SZÓVAL HA MINDEN KÖRÜLMÉNY ADOTT NYUGODTAN VEGYÉL RÉSZ A NAPPALIN….DE A ILYEN ESETLEK VANNAK KÉRLEK NE VEGYDL RÉSZT RAJTA….
jan. 23. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!