Egyetemen egy tárgy bukásánál érdemes dékáni kérelmet benyújtani?
Sziasztok, a helyzet a következő:
Sajnos elvesztettem egy csatát az egyik tárggyal szemben, ez annak is köszönhető, hogy a gyakorlati órák kb. fele elmaradt ilyen-olyan indokkal.
(Ami meg lett tartva, az is tartalmilag hiányos óra)
A vizsgán 44%-ot értem el, ha dékáni kérelmet nyújtanék be, lenne esélyem arra, hogy a ponthatárokat figyelmen kívül hagyják, és megkapjam az aláírást?
Ha nem, akkor mivel érdemes próbálkozni?
"A vizsgán 44%-ot értem el, ha dékáni kérelmet nyújtanék be, lenne esélyem arra, hogy a ponthatárokat figyelmen kívül hagyják, és megkapjam az aláírást?"
Nem, kérelem nem irányulhat a vizsga könnyítésére.
"Ha nem, akkor mivel érdemes próbálkozni?"
Tanulással
Nem a vizsgakövetelményekről beszéltem, hanem a ponthatárok módosításáról, az órák halasztása miatt:)
“Tanulással”
Számítottam az ilyen jellegű hozzászólásra, nem csalódtam, ez még eszembe sem jutott.
"Nem a vizsgakövetelményekről beszéltem, hanem a ponthatárok módosításáról"
Mert a ponthatár az micsoda, ha nem a vizsgakövetelmény része? Ha változatlan nehézségű számonkérésen lejjebb viszik a ponthatárt, az pont ugyanolyan könnyítés, mint az, hogy ugyanolyan ponthatárok mellett könnyebb számonkérés lenne.
Egyébként nem érdemes, ez a kérvény biztos, hogy el lesz utasítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!