Mi a véleményetek a Verespálné gimnáziumról és a Szerb Antal gimnáziumról?
Figyelt kérdés
jan. 5. 13:16
1/4 anonim válasza:
Szia én idén kezdtem a Szerbbe és nagyon szeretem. Kedvesek a tanárok, nagyon jó az osztályközösség,a programok is jók szoktak lenni.
3/4 anonim válasza:
Én is a Szerbbe járok és csak ajánlani tudom. A tanárok nagyon jók, az iskola évről-évre egyre előrébb kerül a hvg rangsorban. Tudom, hogy sokan rosszat mondanak az iskoláról, de én tényleg nagyon szeretem. Az épület fel van újítva és van egy gyönyörű parkja. Tanulni azért kell, de nem kell megszakadni. Ha van bármi konkrét kérdésed írj nyugodtan
4/4 anonim válasza:
Én most végeztem a Szerbben, ha bármi kérdésed van, privátban nyugodtan keress meg.
Alapvetően én szerettem a sulit, de nem egy könnyű gimnázium, kell tanulni bőven. Maga az épület szerintem jobb nem is lehetne, a parkról nem is beszélve. Az én osztályom nem volt jó, de ez talán a covidnak is köszönhető. Farsangi, halloweeni bulik, egyéb izgi programok is vannak a suliban;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!