Van-e így esélyem férfiként tanárként elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon régóta gondolkodom azon, hogy angol-töri szakos tanárként szeretnék dolgozni. Mindkettőből van emelt érettségim, 5-ös, hobbiszinten is foglalkozok mindkettővel, szeretek erről másoknak beszélni, stb., viszont van egy kisebb bökkenő. A kinézetem. Festett haj+festett köröm+fülpiercing+alkar és csukló alatt tetoválás. Egyetemre még nem jelentkeztem, mert nincs értelme 5 évig tanulni, ha nem helyezkedhetek el a szakmában, de amikor legutóljára ellenőriztem, akkor elég volt a pontszámom államin tanárira. Előre is köszi a válaszokat! (Nem, annyira nem akarok tanár lenni, hogy megváltoztassam a kinézetemet, tetoválást meg nem lézereztetek:p)2023. dec. 26. 22:40
11/11 anonim válasza:
Női ismerősöm feje egyik oldalt fel van borotválva, a haja meg fura színű. Van piercingje, bár elég visszafogott, és tetoválása is, bár az sem túl hivalkodó.
Egyébként leszbikus is, de ez nincs ráírva:D
Gyógypedagógus.
Volt ahonnan elutasították. Azazhát a nyáron az interjún mondták neki, hogy "azért reméljük szeptemberre megcsináltatja normálisra a haját". Felveték volna, de inkább nem is ment oda.
Máshol tárt karokkal várták.
Szóval nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!