Szerintetek normális, hogy a szüleim ekkora terrorban tartani egyetem címén?
Nem mehetek sehova, n talállozhatok a barátaimmal. Nem lehet barátom. Semmi mást nem csinálhatok, csak tanulni. Ha meg merek szólalni, akkor "pofa be, foglalkozz az iskoláddal". Ha elmarad valami, akkor is be kell mennem, mert kicsinálnak. Erre-arra kell mászkálnom és nem mehetek haza. Vernek és terrorizálnak, ha nem sikerül egy vizsga. Túrkálnak a táskámban és a gépemben. Se fodrászhoz, se semmilyen orvoshoz nem mehetek, beleértve a fogorvost.. Akármilyen beteg vagyok, bezavarnak, vagy éppenséggel bevisz és megvár a parkolóban. Folyamatosan pszichés terrorban tartanak és aláznak, valamint azzal fenyegetnek, hogy megölnek, ha nem lesz diplomám. Az arcom már teljesen szét van verve... Ha nem lett meg a vizsga, széttörte az ipademet (amit nyertem) és a telefonomat.
Mindezt a drágalátós számvitelért, amit ki akarnak idézem "hajtani" belőlem. Nem vagyok kamu, sajnos ez a helyzet.
*tartanak
Bocsi, auto correct alkotott néhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!