Ha most ott hagyom az egyetemet kell fizetnem?
Figyelt kérdés
Első félév. Ha most kiiratkozok kell valamit fuzetnem? Állami öszt.díjas, Miskolci Egyetem.2023. nov. 2. 19:55
3/5 A kérdező kommentje:
Csak a TO cseszik válaszolni. Tudom, hogy sok a dolguk, de 1 hónap alatt azért visszaírhatnának. Messze van az egyetem, ha szükséges persze felutazom Miskolcra, de nem akarok feleslegesen. Tényleg nehéz abnyit visszaírni, hogy "igen hozza be a nyilatkozatot/nem, nem szükséges behozni"
Többek között ezért is hagyom ott...
2023. nov. 3. 12:30
4/5 anonim válasza:
Létezik tanulmányi és vizsgaszabályzat is (vagy valami hasonló), amiből kiderül, ha elolvasod. És azt amúgy is el kell majd olvasnod, bármit ír a TO, hogy ellenőrizd, nem tévesen tájékoztatnak-e.
5/5 anonim válasza:
Nem kell semmit fizetni, de elvész egy támogatott féléved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!