Melyik egyetemi szakot éri meg emelt törvel+nyelvvel
megcélozni?
Figyelt kérdés
Angolból, németből, töriből fogok emeltezni, elég szorgalmas vagyok. Nem a pontoktól félek leginkább, hanem attól, hogy rosszul döntök. Mit éri meg a jövőben tanulni, ha fizetést nézünk leginkább?
Azért a pszicho se egyszerű, HR-es lehetsz az alapszak után, de amit írt valaki, hogy klinikai szakpszichologus, az úgy alaphangon 9 év tanulás.
A kettő között persze vannak egyéb szakiranyok, de mestereken már kell pl. pszichológushoz járni, x órát, ami nem két fillér. Ezen kívül az állami támogatott félévekből is ki fog futni, a rengeteg plusz képzés pedig pénzbe kerül. Pszichológia sem feltétlenül egy gyorsan sok pénzt hozó szak.
márc. 10. 11:48
12/22 anonim válasza:
"mestereken már kell pl. pszichológushoz járni, x órát, ami nem két fillér"
Ez komoly?...
márc. 10. 11:51
13/22 anonim válasza:
Kérdező, milyen szakra jelentkeztél végül?
márc. 10. 11:54
14/22 anonim válasza:
12 halál komoly, saját élménynek hívják, asszem 150 óra ha egyedül mész és 250 ha valami csoportos, konkrétan olyanhoz kell járni aki foglalkozik ilyennel. Bocs ha a számokat nem jól írtam de nekem még messze van
márc. 10. 11:59
15/22 anonim válasza:
Jó, de ha a tanulmányokhoz szükséges, akkor hogy lehet fizetős annak is, aki államilag támogatott képzésre jár?...
márc. 10. 12:13
16/22 anonim válasza:
Persze
márc. 10. 12:18
17/22 anonim válasza:
"mestereken már kell pl. pszichológushoz járni, x órát"
Ez nem igaz! Javasolják mesteren, ha utána egyből el akarsz kezdeni szakképzést, mert a felvételin előnyt jelenthet, illetve a szakvizsgához már kelleni fog. De a mesteren még nem kell járni, és nincs is annyi értelme, mint dolgozó pszichológusként.
márc. 10. 12:43
18/22 anonim válasza:
Oké, érezd így nyugodtan. Jársz pszichológia szakra?
márc. 10. 13:16
19/22 anonim válasza:
Pszichológia alap- és mesterképzést végeztem. :) Szakképzés előtt állok, oda is tudom, hogy mit kérnek, ismerem a rendszert. Mesterképzésen nem kötelező az önismeret.
márc. 10. 13:32
20/22 anonim válasza:
A pszicho túl macerás. Tegyél inkább le inkább bioszt és kémiát emelten, és menj orvosira, majd utána pszichiáter szakosodás. Sokkal jobban jársz anyagilag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!