Mennyire nehéz a Mérnökinformatikus szak ha egyetem előtt begyakorolom az egyetemi matekot?
"ha egyetem előtt begyakorolom az egyetemi matekot"
Nem lehet előtte begyakorolni azt, amiről azt sem tudod, hogy micsoda...
A linken rámész, hogy egyetem. Na ami ott van az mind kell. Persze ahhoz hogy pár dolgot megérts tisztában kell lenned a középiskolai matek 90%-ával.
Valamint arra felhívnám a figyelmed, hogy nekünk kellett matekból matlabban programozni is. Azt is gyakorold be, mert a matlab nem egyszer fog kelleni, ha hasonló a követelmény.
Valamint a programozást is gyakorold be. C, c++, java, c#, pyton, html, css, php, javascript és assembly ami nálunk kellett.
Ha ezek mennek nagy gond nem lehet. Ja meg ugye gyakorold az angold, valamilyen oknál fogva vannak olyan kötelezően választható tárgyaink ami 100% ban angol, vagy pedig az ajánlott irodalom érhető el pár tárgynál angol nyelven.
Nézd át a tanterveket, mert egyetemenként változhat a követelmény.
Amúgy a középsulis anyagokat nézd át, leginkább az emelteket.
Jó alapok kellenek inkább, amire tudsz építeni, mintsem olyan tudás ami hézagos.(azonosságok és az elmélet az ami fontos leginkább)
"egyetemenként változhat a követelmény"
Meg tanáronként, úgyhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!