Melyik módon szüntessem meg a phd hallgatói jogviszonyom? Egyáltalán a második megoldás működhet következmények nélkül?
Azt bejelentettem, hogy képtelen vagyok folytatni a távolság és személyes okok miatt.
Az első lehetőség, hogy simàn kiiratkozom.
A második, hogy hagyom, hogy ők rakjanak ki. Ennek annyi előnye lenne, hogy utalnák a 140 ezret amit nem tudom vissza kell-e fizetni. Elvileg nem úgy tudom.
Az is előnye lenne, hogy ameddig rendes munkát nem találok lenne pár hónapom diákmunkázni.
Vélemények? Ha azt nézzük az se jobb, aki felveszi a szoctámot BSc-n és utána nem megy el vizsgázni se és kirakják, mert nem iratkozik be a második félvévre.
"Azt bejelentettem, hogy képtelen vagyok folytatni a távolság és személyes okok miatt."
Bejelentetted kinek, hogyan? Egy ilyen írásos bejelentés felér a kiiratkozással szerintem, kizárt dolognak tartom, hogy ezután tovább utalják az ösztöndíjat a semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!