Az ilyen tanárokat miért nem csapják ki, milyen tanár az ilyen aki átmossa a diákok agyát az oroszok támogatásával? Komolyan, van ilyen tanárom.
Ugye tudod, hogy az orosz vezetők atombombával fenyegetnek?
És azt, hogyha ezeket ledobják milyen következmények járnak?
15 éve valóban kisgyerek voltam!
Vagy mégsem?
#12 Mint tudjuk, nem történt megsemmísítő csapás, azt meg mindig fontos tudni, hogy mik a lehetséges lépések és azoknak milyen következményei vannak.
(Amúgy meg mindkét nagyhatalom ezért tartja a nukleáris csapásmérő tengeralattjárókat, azok rejtőzködő életmódja és helyváltoztatása kizárja a megelőző csapást, ezt laikusként is lehet tudni.)
Oroszország nem hosszabbította meg a lejáró fegyverzetkorlátozási szerződéseket, 2007-től ismét állandó katonai jelenlétet tart fent a Földközi-tengeren, stratégiai (nukleáris) bombázói pedig azóta repülnek az ország határain kívül, újgenerációs rakétavédelmi-rendszereket és támadórakétákat fejlesztett, szóval van miért aggódni.
Mármint a korábban, a hidegháború idején-végén kötött szerződéseket az amik kezdték felmondani, amikor már igazi versenytárs nélkül maradtak. A START...
felmondására gondolok.
Komolyan nem értem, mit vársz a magyar tanároktól.
Ez nem Finnország, itt a tanárok többsége semmivel nem értelmesebb, mint az átlag.
A mérnök főnököm kifejezetten utálja a tanár ügyfeleket, a programozó testvérem detto: mindketten azt mondják, hogy nagy részük beképzelt, és a tárgyon kívül, amit tanítanak, mindenhez sötétek.
Gimiben nekem is volt szélsőjobbos töritanárom, aki most x év után posztolgatja az lmbtq-ellenes hlyeségeit meg nyomja a kormánypropagandát.
Egy történelemtanár csak egy történelemtanár, aki anno sokat magolt, de az iskolában kb. értelems munkát sem kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!