Mikor tudok előrehozott nyelvi érettségit csinálni?
Esti gimnáziumban tanulok, ezért az emelt szintű érettségit magamnak kell intéznem egy másik iskolában. Mielőtt átjöttem volna estiben, elvégeztem egy 0. évfolyamos nyelvi előkészítőt és megcsináltam a nyelvvizsgát.
Most tizedikes vagyok és szeretnék minél hamarabb túllenni rajta. Megcsinálhatnám most tavasszal is, vagy csak tizenegyedikben lehet előrehozottat csinálni?
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen megkérdeztem a tanáraimat, de sajnos akkor ők sem voltak "okosabbak" nálam, ezért tettem fel itt a kérdést. Kicsit egyedi eset, tekintve, hogy esti tagozaton, meg még csak 10. osztályban vagyok.
Azóta körbekérdeztek ők is mindenkit, és kiderült, hogy csinálhatok előrehozottat. Az osztályozó vizsgákat már megírtam. Már csak az érettségi van. Drukkoljatok:D
Olvastam, hogy a kommentek közt felmerült még egy kérdés azzal kapcsolatban, hogy 9. osztályban lehet-e már. Sajnos nem tudom, de a lényeg, hogy 10. osztályban lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!