Zavarodo kérdése:
Aki a Debreceni Egyetemen tanul nektek is még mindig adategyeztetést ír ki a diákhitel státusz? Illetve nincs infótok róla a TO mikor akarja az adatokat feltölteni a FIR-be?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 08:03
1/40 anonim válasza:
Elvileg 26-a után frissítik a firt
2/40 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem kapkodják el
2023. szept. 23. 10:38
3/40 anonim válasza:
Még mindig stagnál az adategyeztetésnél. Ideje lenne már ha valamit kezdenének is. Kicsit idegesítő hogy még senki sem kapta meg a Debreceni Egyetemen, de máshol már mindenki.
4/40 anonim válasza:
Amúgy nekünk ki tölti fel az adatokat? Mert a TO-n azt mondták, hogy nem tudják, a hak-nál szintén. Nekem sem érkezett még semmi. (DE)
5/40 anonim válasza:
Én úgy láttam hogy egy bizonyos HKSZK (Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja) alá tartoznak a diákhitellel kapcsolatos kérdések, viszont nekik semmi elérhetőségük nincs. Mondjuk tényleg kíváncsi lennék hogy ha a TO-n és a HAK-nál sem tudják kit kell keresni akkor mégis ki a pöcsöm tudja.
7/40 anonim válasza:
Ezt az egyetemnek kell intézni. Míg ők nem rendezik a papírokat meg mindent addig a diakhitel kozpont nem tud semmit sem tenni.
8/40 anonim válasza:
Azt tudjuk, csak furcsa, hogy amikor kérdeztem az egyetemen mindenki azt mondta h nem tudja. Valószínű nem mondanak igazat, csak nem akarják h számonkérjük őket.
9/40 anonim válasza:
Azt könnyebb megírni nekik mint cselekedni.
10/40 A kérdező kommentje:
Hát nekem még mindig semmi, orülök hogy így szarnak bele mikor valaki ebből fizetné a lakbért
2023. szept. 27. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!