Szakdoga kérdőívnél hány kitöltés elfogadható?
Elég szűk csoporthoz szól a kérdőívem és közülük is kevesen töltötték ki (termelők, termelői szokások). Mennyi egy elfogadható kitöltésszám?
Esetleg 2 kérdőívet rakhatok a dolgozatba? Van egy másik ötletem is, amivel több embert lehetne megszólítani (emberek véleménye az ágazatról, fogyasztók igényeinek felmérése). De az eredeti kérdőív mindenképp kellene, csak ez a második nem megy.
Volt olyan esetleg, akinek több kérdőívet is felhasznált a munkájához?
(Témavezetőm nem válaszolt a 2 kérdőíves ötletemre, csak hogy próbáljam még terjeszteni az eredetit)
Lehet félreértettük egymást, nem 2 kitöltésem érkezett. Hanem egy 2. kérdőívet is szeretnék készíteni.
Pl. az első kérdőív a lángosozó tulajdonosoktól kérdeztem - kevés válasz jött
Ezért kiegészíteném egy másik kérdőívvel, ahol a lángos fogyasztókat kérdezném meg
Elsősorban a témavezető döntésétől függ, itt sajnos hiába mondjuk el a véleményünk. De szerintem alapból nem lenne rossz 2 kérdőív és így 2 oldalról is vizsgálhatnád a témát, viszont ha kevés a termelői oldalról a kitöltés ebbe ugyanúgy belekötnek hiába van a másik kérdőívben 200+ válasz.
Ha szűk a csoport akkor is 50 válasz kéne hogy vmennyire reprezentatív legyen, úgyhogy ha ennél is kevesebb akkor tényleg terjeszd még. Minél több tematikus csoportba lépj be és linkeld a kérdőívet, ha nagyon nem sikerül akkor meg kezd el Facebookon konkrét termelőknek küldeni hátha pár kitöltés így is összejön.
Nálam viszonylag tág volt a "célközönség", tudtam, hogy ismerősi körben is sokan érintettek, mégis csak 53 kitöltés érkezett. Pedig már minden fórumon, mindenhogy próbáltam-Közönyösek voltak az emberek.
Először gondolkodtam, hogy oké, írok csak százalékokat... de aztán rájöttem, hogy a közöny is informatív.
Nem szóltak érte, hogy kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!