Mikor jelenik meg aktuális félévre az ösztöndíj kérelem?
Nekünk még csak a leadott kérelemnél van vagyis a tavalyi leadott kérelem látszik.
Erre a félévre nincs kitölthető
Szept 4-től kezdődött a suli, nem ártana haladni, mert egy csomó papír kellett hozzá, de nem emlékszem fejből
Az hogy milyen egyetem teljesen m1, mivel a saját egyetemem neptunját látom.
Konkrétan semmilyen ösztöndíjra nem tudok jelentkezni a neptun-on keresztül.
Sem rendszeres szociális, sem rendkívüli szociális.... semmire
"Az hogy milyen egyetem teljesen m1"
Mivel minden egyetemen eltérő az aktuális félévre vonatkozó ösztöndíj kérelem lehetőség megnyitásának az időpontja és az elbírálási időszak ezért nem lehet válaszolni egzakt módon a kérdésre, csak ha minden egyetemnek leírnánk az ösztöndíj kérelem időszakának a kezdő és végdátumát, de m1 erre nem fogom pazarolni az időmet.
Arra sem kellett volna pazarolnod hogy ide írsz, ugyanis semmi érdemlegeset nem írtál.
Gondolom vannak olyanok akik jelen pillanatban járnak egyetemre. (Nem oda ahová én mivel azt a neptunt látom). Arra lennék kíváncsi, hogy nekik, más egyetemen lehet e már leadni az ösztöndíjat. Vagy a miénk ilyen lassú vagy csak én hamarkodnám el nagyon a feltöltést....
"Arra lennék kíváncsi, hogy nekik, más egyetemen lehet e már leadni az ösztöndíjat."
Igen, az én szakomon lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!