Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Átjelentkezhetek levelezőről...

Átjelentkezhetek levelezőről nappalira?

Figyelt kérdés

Még januárban kaptam szeptemberi kezdéssel egy nagyon kedvező állásajánlatot egy ismerősömtől, amit el is fogadtam, ezért jelentkeztem levelező képzésre (SZTE-TTIK-Proginfó), ami annyit tesz hogy pénteken (és néhány szombaton) vannak óráim online. Az ismerősöm viszont visszamondta az ajánlatot a napokban, a jelenlegi munkahelyemen pedig csak diákmunkásként vagyok, viszont októberig van csak matricám, utána nem dolgozhatok az iskolaszövetkezeten keresztül. Így meg kicsit feleslegesnek tartom a levelezőt, lehet a nappalival jobban is járnék, mert Békéscsaba helyett Szegeden lakhatnék az unokatesómékkal, illetve nappalis diákkal tudnék tovább diákmunkázni.

Ti mit tennétek a helyemben?

2023. szept. 5. 22:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy csak arra a szakra és tagozatra iratkozhatsz be, amire felvettek. Általában egy év (két aktív félév) után lehet csak tagozatváltási kérelmet beadni. Mindenesetre én a helyedben azért felhívnám a Tanulmányi Osztályt, hogy megérdeklődjem, hátha mégis van annak esélye, hogy valamilyen kérvényt még beiratkozás előtt benyújts, és így nappalira iratkozz be. Bár valószínűleg már késő.
2023. szept. 6. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!