Hogy szokás egy tanárt felkérni konzulensnek?
Személyesen vagy e-mailben? Gondolom inkább az utóbbi, de mit szokás, vagy hogyan írni ezt ilyenkor?
Beleírom a választott témát, de illedelmesen szépen hogy szokták ezt megfogalmazni?
Nyilván le tudom írni én is szépen a kérdést, de mi a hivatalos verzió?
Miért jobb személyesen?
Nem jobb, ha e-mailben írok es van nyoma?
Ott látja is ki írt hamarabb neki, vagy az nem számít?
Nem tudom sajnos mikor van fogadóórája.
#3 én is úgy gondoltam, hogy legyen nyoma, de kitudja mikor válaszol.
Lehet jobb személyesen, aztán max írok e-mailt hogy a megbeszéltekre hivatkozva írom az e-mailt, vagy hasonló.
Kicsit félek, hogy már nincs hely vagy már választották és nagyon szeretném a témát.
Mit kell azon átgondolni hogy van egy adott témája és szeretném kidolgozni?
Igazából azt kell "átgondolni", de nyilván vezeti valahol hogy foglalt e már az adott téma.
Ami miatt talán jobb lenne személyesen, hogy nem tudom a nyáron írtak e már neki.
Aztán amit kineztem lehet foglalt és ha pl csak 1 hét múlva v mégkésőbb válaszol akkor én várhatok a témára.
Nyilván nem úgy kezdenem hogy márpedig én ezt a témát szeretném, hanem megkérdezem h tudunk e beszélni vagy mikor tudunk beszélni.
Ebben a félévben nincs vele órám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!