Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érdemes az őszi emelt érettség...

Érdemes az őszi emelt érettségit megpróbálni vagy nem késő a tavaszi sem?

Figyelt kérdés
Szakmai tantárgyból lenne,de már nem vagyok tanulói jogviszonyban,régebben érettségiztem.Nem a nulláról indulnék mert már elkezdtem rá készülni otthon,illetve online magántanárral,meg régebben érettségiztem ebből középszinten,csak úgy érzem még kicsit le vagyok maradva munka mellett.Vagy attól meg lehet próbálni és ha nem sikerül jóra akkor jövőre meg újra?

2023. aug. 26. 22:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most úgy érzem tavaszig jobban feltudnék készülni meg előtte csak ismételni kéne,az októberi meg mindjárt itt van,de még lehet megpróbálom.
2023. aug. 27. 22:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Vagy elég lenne az előző évek feladatsorát megcsinálni?
2023. aug. 27. 23:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt mindenképp csináld meg, még a jelentkezés előtt is 2-3-at, és meglátod, milyen szinten vagy.
2023. aug. 27. 23:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem csinaltal semmit, akkor ne menj az oktoberire, mert csak penzkidobas lenne. Azt hittem mar gyakoroltal eleget.

Szerezd meg a temakoroket es csinald anregi feladatsorokat. Biztos youtubeon vannak fent megoldasok, segitsegek.

Elvileg a 2024es szakmai vizsgak nem fognak valtozni. Pl az en szakokon (info) meg nem. Meg 5 evig lehet belole erettsegit tenni, aztan mar csak a nat2020as targyakbol.

2023. aug. 28. 09:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendben,úgy csinálom témakörök szerint.Utolsó a végét nem igazán értem,hogy értve 5 évig lehet érettségit tenni,meg mi az a nat2020?
2023. aug. 28. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!