Művészetibe bárhogyan lehet öltözködni?
Figyelt kérdés
A házirendben nem találtam semmi olyat ami a kinézethez kapcsolódik, akkor bárhogy lehet?
Én most arra gondolok ha pl látszik a dekoltázs akkor szólnak? Előző sulimba szóltak érte. Pécsi művészetiről van szó egyébként
2023. aug. 21. 16:54
1/30 anonim válasza:
A társadalmi normákat azért ott is be kell tartani. Senkit nem érdekel a piros haj, a rommá szakadt farmer, a 43 orrkarika, de ha kilóg a melled vagy a sejhajod, azért mindenhol szólni fognak.
3/30 anonim válasza:
"ha pl látszik a dekoltázs akkor szólnak? Előző sulimba szóltak érte."
Mindenhol szólnak. Úgy nevezik: nevelés.
Ha azt hiszed, attól leszel nagyobb művész, ha kidobod a melleidet, hát nagyon tévedsz. Az a prostitúció iránya, nem a művészeté.
4/30 anonim válasza:
Nem szólnak amúgy, dolgoztam ilyen iskolában. Nem írom ide hogy melyikben.
5/30 anonim válasza:
"Nem szólnak amúgy, dolgoztam ilyen iskolában."
Akkor neked kellett volna szólnod. Miért nem szóltál?
7/30 anonim válasza:
Szólásszabadság van. Akár takarítóként is hatással lehetsz rájuk pl. csak azzal, ahogy rájuk nézel. :)
8/30 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom, hogy egy technikai dolgozónak mennyire lehet tudomása arról, hogy a tanárok mikor, miért, melyik gyerekre szólnak rá... Az, hogy nem a te füled hallatára szóltak, még nem jelenti azt, hogy nem szóltak.
9/30 anonim válasza:
Ha szóltak volna, akkor nem öltözött volna minden második gyerek úgy ahogy a kérdésben meg van fogalmazva.
10/30 anonim válasza:
Elég sokukról lepereg (legalábbis akkor és ott), hogy mit szól a tanár meg mit nem, de azért némelyikre igenis lehet hatni. Meg ez olyan, hogy nem mindig van azonnali hatása annak, amit a tanár mond: lehet, hogy csak évek múlva áll majd össze nekik, hogy vajon miért is mondhatta azt, amit. És ezt tudják a tanárok, úgyhogy akkor is mondják azért a magukét (nem egyfolytában, de időnként, akkor, amikor úgy érzik, hogy na, talán most, talán ennek a történésnek kapcsán ha megint előveszem a témát, akkor közelebb jut az agyukhoz, hogy miről is van szó), ha tudják előre, hogy attól még a fél iskola ugyanúgy fog öltözni másnap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!