Ki izgul a pótfelvételi miatt? Valaki jelentkezett a BGE-re? :)
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 17:07
1/23 A kérdező kommentje:
Én a ponthatárok miatt kicsit igen :) Tavaly 300 volt ahova jelentkeztem, kíváncsi leszek ennél feljebb fog-e menni.
2023. aug. 15. 17:14
2/23 anonim válasza:
Sajnos nem vettek fel se a Pázmányra, se a Károlira 430 pontom volt. Igy maradt a pótfelvételi BGE humán erőforrás szakra. És izgatottan várom az eredményt.
3/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Nekem is ha durván feljebb megy 301-2nél, nekem nem sikerül a pótfelvételi.
2023. aug. 17. 11:38
4/23 piranja válasza:
Mesterre jelentkeztem Óbudai Egyetemre...kedden lesz a szóbelim de még nem kaptam tájékoztatást. Kicsit parázok, hogy fog sikerülni :D
5/23 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ugyanarra a szakra jelentkeztünk 😃 de én is bízom benne, hogy annyira drasztikusan nem fog megemelkedni azért a ponthatár. Sok sikert!
6/23 A kérdező kommentje:
Pénzügy és számvitel 5-ös? :)
2023. aug. 17. 19:06
8/23 anonim válasza:
Engem várhatóan felvesznek, mert 40 ponttal több pontom lesz,mint ami általános felvételi ponthatár volt. De ettől függetlenül én is izgulok, és ki nem állhatom, hogy 28ig várni kell
9/23 A kérdező kommentje:
Engem is nagyon zavar ez a 28-a. Ha nem vesznek fel marad a könyvelői képzés, de jobban örülnék ha ez is sikerülne.
2023. aug. 18. 09:14
10/23 anonim válasza:
Igen, borzasztó, hogy rámegy a nyár a várakozásra. Sok sikert neked az A opcióhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!