Szóbeli felvételin kiderülhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Jövőre olyan szakra szeretnék menni ahol a felvételi része a szóbeli vizsga is. Habár a szakon nem kizáró ok a diszkalkulia, mégsem fogom feltölteni Felvi-re ezt a papírt pluszpont okán, és szeretnék róla “megfeledkezni”. Szóbeli vizsgán az egyetem megtudhatja ezt a diagnózist? Vagy ott csak a jelentkezésem fog látszódni? Igazából csak nem akarom, hogy emiatt másképp álljanak hozzám, lepontozzanak.. stb.
Ha ez számít, már nem vagyok gimis. Idén ballagtam, csak újrafelvételizek, mert nem sikerült bekerülnöm sajnos.
2023. aug. 7. 23:11
1/3 anonim válasza:
Ez attól függ hova mész, és mi a szóbeli témája.
2/3 A kérdező kommentje:
szóbelin elvileg motivációt meg készségeket néznek.. Semmelweis-ről lenne szó egyébként.. De mivel szóbeli, gondolom nem tesznek elém számolási dolgokat, max belekérdeznek elméletibe (már ha lesz ilyen), de ezzel problémám nincsen
2023. aug. 8. 11:27
3/3 anonim válasza:
Lehet hogy számolni is kell, ezt nem lehet tudni. Szakfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!