ELTE BTK informatikus könyvtáros levelezőn milyen napokon/gyakorisággal vannak előadások?
Írj a tanszéknek. Én 15 éve végeztem levelezőn a BGF-en. Amikor jelentkeztem, bennem fel sem merült, hogy ne hétvégén lennének az órák. És tényleg csak szombaton volt oktatás, nagyon korrektek voltak. Ehhez képest a kolléganőm német szakra járt, és hétfő-kedd nap közben voltak az előadások, és kötelező volt bejárni.
A férjem most megy Veszprémbe programozó informatikusnak, ott péntek-szombatonként vannak az órák.
Viszont néztem közgáz mesterképzést a BME-en, ott meg azt írták, hogy hétfő-kedd-szerda. Gondolom hatalmas lehet ott a tolongás, ezt munka mellett ki tudja bevállalni?
Szóval iskolánként eltérő lehet, a tanszéknek írj egy e-mailt, ők tudják megmondani.
Szia
Gondolom azóta kiderült, hogy milyen gyakorisággal vannak az előadások. Megosztanád ezt velünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!