SZTE-n mennyire számít a külső? Idén kezdek ott de nem nagyon találok a weboldalon semmit színes hajról vagy tetoválásokról...
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 23:41
1/9 anonim válasza:
Szerintem azért nem találsz semmit, mert senkit nem érdekel. Kartól függően vannak többségben/kisebbségben a kékhajú septumos lányok.
2/9 anonim válasza:
Már a Kádár-rendszerben se érdekelt senkit a (akkori nevén) JATE-n :) Nyilván a kinézet mutat valamit a személyiségből, emiatt nem minden kinézet vált ki pozitív előítéletet, de tolerálni igyekeznek egy elég széles spektrumot.
3/9 anonim válasza:
Nem számít elvileg. Vannak oktatók, akiknél ez befolyásoló tényező lehet még ha nem is mondják ki.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)
2023. júl. 31. 11:29
5/9 anonim válasza:
Melyik karon kezdesz? Sajnos van fekete bárány a karok között ahol öltözködési előírást vezettek be.
6/9 anonim válasza:
Melyik karon kezdesz?
Tapasztalataim szerint BTK-sok, JGYPK-sok között van több színes hajú lány is (vagyis inkább többségében ott vannak), de persze más szakokon is vannak, akár orvosin vagy jogon is, szóval ne izgulj miatta.
7/9 anonim válasza:
Egy tanár biztos lesz, aki megszólja, ha kiscsoportos óráid is lesznek. Ahol max. 20-30-an vagytok. De amúgy nincs ellene szabály hozva, vagy hasonló.
8/9 anonim válasza:
Melyik karon van öltözködési előírás?
9/9 anonim válasza:
Én SZTE-s voltam és most jelentkeztem oda megint 😊 Nagyon vegyes a felhozatal szóval az emberek is nagyon elfogadók +rengeteg külföldi hallgató 2 éve úgy tudom 48 országból jöttek nekem volt egy Indiai szaktársam. Az egyetemet nem érdekli, hogy milyen a hajad…volt egy szaktársam lila hajjal is meg anno kékkel is xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!