Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nem enged a Neptun...

Miért nem enged a Neptun jelentkezni a kollégiumba?

Figyelt kérdés
Sikeresen felvettek az Elte Btk-ra és jelentkezni akarok kollégiumba, de ha eljutok odáig az írja ki, hogy "A kollégiumi jelentkezés nem sikerült!", mikor a jelentkezés gombra kattintok. Itt a gyakorin azt olvastam, hogy az lehet a baj, hogy aktiválni kell a félévemet. Megcsináltam és még mindig ezt írja ki. Mit kéne csinálni? Miért csinálja ezt a Neptun?

2023. júl. 29. 12:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is el tudtam intézni még így is, szóval nyitott ajtókat döngetsz madárember. Az érveim amiket felsoroltam továbbra is állnak. Nem áll szándékomban az értetlen mindenednek válaszolni. Te meg annyira nem vagy képes, hogy rendesen arra reflektálj amiket leírtam. Szóval ennyi, a falnak beszélsz, és nem tehetetlen aki nem 6 hónappal előbb kezdi meg hanem akkor. MERT MINDEN ÉVBEN VÁLTOZNAK A KRITÉRIUMOK, meg amúgy is brutálisan életszerűtlen. Szóval menj és beszélgess inkább a tükörképednek okoska.
2023. aug. 11. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Erdekes en 2016ban jelentkeztem eloszor koliba, az ocsem iden jelentkezett, es semmi kriterium nem valtozott ne allitsunk mar hulyesegeket.

Nem madar valaki azert ha elmondja mi a szitu es hogy te haborogsz. Na mindegy sikeres felvetelit

2023. aug. 12. 12:23
 13/13 A kérdező kommentje:
De madár mert nem figyelt arra amit írok. Hülyeséget meg a te érvelésed szerint Ő állított.
2023. aug. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!