Ha 2025 tavaszán fogok érettségizni, de 2023 ősszel szeretnék előre hozottazni valamiből, melyik követelmények vonatkoznak rám?
Sajnos akkor én is jól gondoltam.
Köszönöm a választ!
Kedves harmadik! Azért írtam, hogy sajnos, mert nekem mindenképp kellene idén az előrehozott, de az új fajta érettségi már sokkal nehezebb, főleg mert, habár hivatalosan már az új fajta NAT szerint tanultunk, (bármit is jelent ez) de gyakorlatban minket még úgy tanítottak, hogy a régi érettségit tudjuk megcsinálni. És emiatt van pár dolog amit nem tanultunk, pedig kell az új érettségihez.
Illetve a negyedik válaszolónak is köszönöm a válaszát!
"nekem mindenképp kellene idén az előrehozott ... van pár dolog amit nem tanultunk, pedig kell az új érettségihez"
Ez az ára annak, hogy előrehozottat akarsz. Gondold meg, hogy megéri-e. Aki előrehozottat tesz, mindenképpen lemond olyan félévekről, évekről, amiket normál esetben még a felkészüléssel tölthetne. De nem kötelező előrehozottat tenni.
"habár hivatalosan már az új fajta NAT szerint tanultunk, ... gyakorlatban minket még úgy tanítottak, hogy a régi érettségit tudjuk megcsinálni. És emiatt van pár dolog amit nem tanultunk, pedig kell az új érettségihez."
Ezt miből gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!