Pénzügy számvitelre milyen tananyagokat lenne érdemes átnézni?
"Szoval vannak olyan tananyagok amiket erdemes lenne ujra atnezni vagy megtanulni?"
Semmi értelme, inkább élvezd a szünetet, hogy újult erővel, frissen kezd el az egyetemet. Úgyis mindent leoktatnak amit számon fognak kérni és lehet hogy teliesen mást várnak el, más tematikát használnak mint amit különféle internetes forrásokban vagy egyéb tananyagokban találsz. Teljesen felesleges lefárasztani magadat előre, ha biztosra akarsz menni akkor viszont az egyetem első hetétől ismételgesd az anyagot és oldd meg a gyakorló feladatokat, ne az utolsó pillanatra hagyd a tanulást, így biztos a siker.
Szintén PSZ-t végeztem, én nem jártam matek faktra de így se volt vészes, azt veszik alapnak ami egy középfokú érettségihez kell. Elég szorgalmi időszak előtt 1-2 héttel átnézni, nem érdemes már most nekiesni tanulni. A gazdasági tárgyakat meg abszolút nulláról kezdik, nem szükséges semmilyen előtanulmány. Fontosabb hogy óráról órára készülj.
Számviteles és adós tárgyakra meg halmozottan igaz mert kisebb-nagyobb mértékben de folyamatos a változás, órán majd úgyis az aktuális jogszabályok szerint adják le az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!