58 %-os közép vagy 35 %-os emelt szintű érettségi ér több pontot idén és jövőre a felvételinél?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 14:44
1/9 anonim válasza:
Hát emeltnél jár a + 50 pont, ha 50% felett értél el. 35%-kal nem jár plusz pont, szóval arányaiban az 58% többet ér, de ha ahova jelentkeztél elvárt ebből a tárgyból egy emelt, akkor a 35%-os nyilván, mert az legalább emelt.
2/9 anonim válasza:
Ilyen gyenge eredményekkel egyetem helyett inkább egy felzárkóztató csoportba felvételizz
3/9 anonim válasza:
Jövőre a közép eredményed 38 pontot ér, az emelt meg 35 pontot.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a választ, ezt honnan tudod? Milyen táblázatból nézel? És idén mennyi pontot jelentenek?
2023. júl. 7. 16:54
5/9 anonim válasza:
4. vagyok. Idén még nincs változás.
pl. itt olvshatsz a változásokról [link]
6/9 A kérdező kommentje:
Idén még mennyi pontot érnek ezek a százalékok?
2023. júl. 8. 08:21
7/9 anonim válasza:
Idén még megegyezik a pont a %-kal mindkét esetben.
8/9 anonim válasza:
Bár nem ez volt a kérdés, és nem tudom hova jelentkezel majd, de én a helyedben az emeltet újrapróbálnám. :) ha jól sikerül, akkor sokkal több pontot kapsz majd érte, a középért keveset adnak jövőre.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor idén közepet kellett volna tenni az emelt helyett. :S
2023. júl. 11. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!