Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van olyan kollégium amibe...

Van olyan kollégium amibe beköltözhetnénk a párommal és egész olcsó Budapesten?

Figyelt kérdés

Szeretnék a párommal egy kollégiumba költözni. Nem zavar minket ha nem lehetünk egy szobában,csak szeretnék egy koliban lakni. Én egyetemista vagyok, a párom pedig szakiskolaban tanul.

Egy alapvetően olcsóbb kolit keresnénk, ha tudnátok ajánlani párat.

Az sem zavarna ha középiskolásoknak van első sorban, de bárkit felvesznek oda. Bármilyen koli szoba jöhet, ha olcsó. 😂

Köszi a válaszokat előre.

2023. júl. 5. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi az a max összeg, amit rá tudtok költeni?
2023. júl. 5. 18:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Végül is tudnánk rá költeni... De szeretnénk még egy kicsit spórolni, vele. Mondjuk ha olyan 30-40 körül lenne ilyen koli.

Már ha van ilyen. 🤔

2023. júl. 5. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs szerintem. Eleve nagy a verseny a kollégiumi helyekért a hallgatók között, de ez neked egyetemistaként gondolom nem újdonság. Magánkollégiumok vannak, de nem olcsók. Középiskolások közé egész biztos nem fognak felnőtteket felvenni.
2023. júl. 5. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.